Tinnegieter 6, Hellouw

T.: 06 - 83200319

E.: irisbambacht@hotmail.com

20150224_173806-960x600.jpg

"LAAT JE CREATIVITEIT SPREKEN"


BOEK NU

12494722_1078415398870689_9185518715827555851_n.jpg
13558864_1744921185790329_4575575047857470271_o.jpg
knutselen kinderfeestje bente.jpg

Décopatch uil

Décopatch is een speciale techniek voor het bevestigen van papier. Met deze techniek gaan we een fotolijst in de vorm van een uil beplakken met allerlei soorten décopatch papier. Daarna gaan we het fotolijstje met verschillende materialen verder versieren.

Tijdschriftenhouder

Een stevig houten tijdschriftenhouder versieren met mooie stoffen en lintjes! Daarna leuke figuurtjes van vilt maken en met allerlei andere leuke knutselspulletjes aan de slag om er zo een hele fleurige tijdschriftenhouder van te maken! Altijd bruikbaar!

Memobord

Eerst gaan we met z’n allen gezellige stofjes uitzoeken die je mooi vindt voor op je memobord. Je kunt uit vele stofjes en combinaties kiezen. Daarna gaan we aan de slag met het memobord mooi opmaken, met lintjes, knoopjes, kraaltjes etc. Tenslotte krijgt iedereen twee wasknijpertjes en twee punaises, zodat er foto’s of briefjes aan het memobord kunnen hangen.

Schoolset

Iedereen gaat zijn eigen multomap en pennenbakje maken. Leuk voor op je kamer en/of mee te nemen naar school. Je kunt je uitleven met verschillende materialen; stof, papier, lintjes en allerlei andere leuke versiersels.

Fotoboek

Eerst kiezen we een mooie stof uit waarmee we het fotoboek gaan bekleden. Vervolgens gaan we het fotoboek versieren met allerlei leuke knutselmaterialen!


Mixed art

Je gaat van een canvasdoek een super leuk schilderij maken. We gaan aan de slag met allerlei verschillende soorten materialen, zodat je er al je creativiteit in kwijt kunt. We werken met stof, papier, verf en allerlei andere leuke knutselspulletjes. Aan het eind van het feestje ga je met een mooi schilderij naar huis!

Kussen

Je kunt kiezen uit allerlei verschillende stofjes en materialen. Met deze stoffen en materialen ga je aan de slag om je eigen kussen te maken. Om beurten achter het naaimachine om zo het kussensloop in elkaar te zetten. Daarna gaan we het kussensloop versieren. Zo ga je aan het eind van het feestje met je eigen zelfgemaakte kussen naar huis!

Kapstok

We gaan een kapstok versieren met décopatch. Décopatch is een speciale techniek voor het bevestigen van papier. Daarna gaan we de kapstok met verschillende materialen verder versieren!

Fotolijst kapstok

We gaan een kapstok versieren in de vorm van een huisje met daarin een fotolijst. Eerst gaan we het huisje beplakken met décopatch papier. Décopatch is een speciale techniek voor het bevestigen van papier. Daarna gaan we de kapstok met allerlei materialen verder versieren!

Houten wandbord                                          

Er staat een mooi houten wandbord voor je klaar. Deze gaan we voorzien van flesjes en glaasjes die je zelf versiert met lintjes, décopatch, stoffen, papier en allerlei andere leuke versiersels. Een veelzijdige activiteit met heel veel materialen!

Canvas tas pimpen

Iedereen krijgt een canvas tas om te pimpen. Het is de bedoeling dat de tas helemaal versierd wordt met stofjes, lintjes, kraaltjes, knoopjes etc. Ook gaan we om beurten nog even achter het naaimachine. Zo heeft iedereen aan het eind van de middag zijn eigen hippe, unieke tas.

Spiegel

We gaan een spiegel maken! Je kunt alle materialen gebruiken. We maken een leuke ondergrond en daarop komt de spiegel! Zo kun je altijd kijken of je haar goed zit!

Vogelhuisje

Met décopatch, stoffen, papier en allerlei andere leuke versiersels gaan we aan de slag om een mooi houten vogelhuisjes te versieren! Leef je uit en maak een leuk thuis voor de vogeltjes!

Steden-/vakantiebord

Kies je favoriete stad uit of neem foto's mee van je vakantie waarmee we je eigen steden-/vakantiebord kunnen maken. Leuk voor op je kamer! Naast de foto's kun je het bord nog versieren met allerlei materialen, zodat je een super leuke herinnering van je vakantie hebt!

Lampenkapje

We gaan een lampenkapje versieren. Je gaat aan de slag met stof, vilt en allerlei andere versiersels. Ook gaan we pompons maken voor aan je lamp te hangen. Een origineel lampenkapje is het resultaat! Mooi voor op je kamer!

Klok

We gaan een klok maken. Je kunt alle materialen gebruiken. We maken een leuke ondergrond en daarop komt de klok! Zo kun je altijd en overal op tijd komen.